Voordat u een schoolkeuze maakt, kunt u bij ons een oriĆ«nterend gesprek aanvragen. U krijgt dan een rondleiding door het IKC en we vertellen u over de manier waarop wij onderwijs en opvang  verzorgen. Na afloop ontvangt u een informatiepakket met daarin onder andere een inschrijf- en intakeformulier. Wij adviseren u tijdig een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, het liefst rondom de derde verjaardag van uw kind.

Bent u enthousiast over ons IKC en wilt u uw kind graag inschrijven? Dan vragen we u het inschrijf- en intakeformulier in te vullen en bij ons in te leveren. Aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen, bekijken we of er nog een intakegesprek moet plaatsvinden. Mocht dat niet nodig zijn, dan ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving.

Voordat uw kind vier jaar wordt, mag uw kind (maximaal) 10 dagdelen komen kennismaken in de groep. Hiervoor kunt u contact opnemen met de betreffende leerkracht. Deze worden in overleg met de leerkracht gepland in de drie weken voordat uw kind 4 jaar wordt (dinsdag en donderdag). Op de eerste dag na de vierde verjaardag mag uw kind naar onze basisschool. Kinderen die net voor of in de zomervakantie jarig worden wennen niet meer voor de vakantie.

Voor een kennismakingsgesprek en een kijkje in ons IKC kunt u een afspraak maken via onderstaande contactgegevens.

Tel: 0593 522 030
E-mail: info.gaderidderschool@kitsprimair.nl

Call Now Button