Missie:

IKC G.A. de Ridder is als een minimaatschappij, met kinderen en volwassenen die samen leren, samen werken en samen leven. Wij geloven in jouw mogelijkheden en die van alle kinderen. Wij koesteren je ambities, stimuleren je talenten.  We helpen je de wereld te ontdekken. We bieden een breed aanbod dat echt bij jou past en leggen samen met jou een stevige basis voor je toekomst!’

Visie IKC G.A. de Ridder (kinderen 0 t/m 13 jaar):

Vanuit onze overtuiging dat kinderen altijd in ontwikkeling zijn is ons aanbod breed en integraal.  Bij alles wat we doen zijn we gericht op de ontwikkeling van kinderen, ouders en medewerkers. Wij bieden een uitdagende speel-leeromgeving. We werken samen met ouders en partners om een optimaal aanbod en kansen voor onze kinderen te bieden met als doel “haal het beste uit jezelf”. De professionals in ons integrale kindcentrum werken vanuit kennis, enthousiasme, samenwerking en één pedagogische visie.

De kernwaarden van IKC G.A. de Ridder

Toegankelijk
Met een open en vriendelijk karakter, integer en direct. Met respect en in een gastvrije sfeer ontvangen wij elke dag het kind en de ouder.

Professioneel
Vanuit een integrale en deskundige samenwerking hebben wij een kindgerichte en vakbekwame werkwijze. We hechten grote waarde aan communicatie, zijn betrouwbaar en bieden een veilige plek voor kinderen, ouders en medewerkers.

Ontwikkeling
Vanuit betrokkenheid sluiten wij aan op de behoeftes van het kind en de ouder. We bieden ruimte om uitdagingen aan te gaan en moeilijkheden te overwinnen. We stimuleren zelfstandigheid, ontdekkend en onderzoekend leren. We leren ze vaardigheden aan die ze nodig hebben in hun verdere leven.

Veilig  
We werken aan een veilig en positief klimaat op fysiek en emotioneel gebied waarbinnen elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Elk kind heeft recht op onvoorwaardelijke steun in de vorm van tijd, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. 

 

Call Now Button