Sponsorloop voor aanpassingen speelterrein IKC G.A. de Ridder

 In Nieuws

Vrijdag 9 maart jl. hebben de kinderen van IKC G.A. de Ridder , in de Dierenweide naast de school, een sponsorloop gehouden. Met de opbrengst willen team en ouders het huidige speelterrein rondom de school vergroenen waardoor  natuurbeleving en  educatie  elkaar versterken.

Voorafgaand aan de run liepen de kleuters een rondje langs het parcours in de Dierenweide zodat de dieren  alvast een beetje konden wennen aan de drukte. Daarna renden de kinderen per groep hun rondjes.  Tijdens de sponsorloop was er behoorlijk wat publiek van ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden die de kinderen aanmoedigden met applaus. Per gelopen rode kregen de kinderen een elastiekje om de pols zodat het aantal gelopen rondjes eenvoudig was bij te houden. De komende week gaan de kinderen hun gesponsorde bedrag ophalen bij de sponsoren. De definitieve opbrengst wordt op 16 maart a.s. bekend gemaakt. Het lijkt erop dat er een mooi bedrag bij elkaar gelopen is waarmee het plein heringericht kan worden

De sponsorloop werd georganiseerd door Jari Hooyer, student sport en Beweging aan het Drenthe college. IKC G.A. de Ridder kan terug kijken op een geslaagd evenement.

Recente berichten

Leave a Comment

Call Now Button